Gelaatsverzorgingen

MEDER BEAUTY SCIENCE

Meder Beauty Science biedt 6 eenvoudig te gebruiken professionele behandelingen voor de meest voorkomende esthetische problemen. De combinatie van biologische plantenextracten en de nieuwste bio-tech ingridienten maakt Meder Beauty Science een van de weinige echt effectieve cosmeceutische merken op de markt.

HYDRA-FILL –Diepe Hydratatie €75

Niet invasieve huid opvullende behandeling en geeft een diepe hydratatie

Wat is het: Geavanceerde hydraterende, stimulerende en huidverlichtende behandeling.

Hoe werkt het: De behandeling herstelt de vochtniveaus in de diepe huidlagen en geeft de natuurlijke bescherming van de huid en vult de huid rimpels, verwijderd tekenen van vermoeidheid en schade door vrije radicalen.

Kuur: Xerose. 5 behandelingen bij een beginnend stadium, 10 behandelingen bij een 10 behandelingen bij een gevorderd stadium en 12-15 behandelingen bij een vergevorderd stadium. Interval tussen de behandelingen 3-7 dagen. Als het een ondersteunde verzorging betreft:1keer per 7-14 dagen continu. In de herstelperiode na een traumatische behandeling (peelings, dermabrasie, etc) 1-2 keer per week. Als voorbereiding op een chirurgische ingreep: 1-2 keer per week gedurende 1-3 weken voorafgaand aan de ingreep. Voor patiënten met een gevoelige huid en coupersose: 1X per 7-14 dagen continu als ondersteunde zorg. Na isolatie: direct na zonnebrand, vervolgens 2-3 keer per week gedurende 1-3 weken. Na de menopauze wordt aanbeloven om de behandeling 1 maal per maand uit te voeren om de barrière-eigenschappen van de heuid in stand houden.

ARMA-LIFT – Anti Veroudering €75

Anti verouderings versteviging en regeneratie van de huid

Wat is het: Een niet invasieve anti verouderings behandeling voor volwassen met een saaie en vermoeide huid

Hoe werkt het: Stamceltechnologie verhoogt de huidsynthese waardoor rimpels worden verminderd, terwijl de epidermale groeifactor de regeneratie van de huid versnelt.

Kuur: 5-10 behandelingen, afhankelijk van de opgetreden veranderingen. Interval tussen de behandelingen: 3-7 dagen. Daarna voor periodieke verzoging 1-2 behandelingen per maand.

LIPO-OVAL – Gezicht Afslankend €75

De enige en niet-chirurgische gezichts afslankende behandeling

Wat is het: Een intens gezichtsvermagerings behandeling en zorgt voor dubbele kin vermindering.

Ook te gebruiken voor: Maandagmorgen behandeling

Hoe werkt het: Krachtige lypolitische ingrediënten verminderen het vetweefsel en verbeteren de microcirculatie met een drainerend en liftend effect.

Kuur:5 behandeling bij normaal- en overgewicht, 10 behandelingen voor obesitas (BMI hoger dan 30). Interval tussen de behandelingen 7 dagen. Daarna, voor periodieke verzorging: 1-2 behandelingen per maand.

MYO-FIX – Mimische Rimpel Controle €75

Werelds eerste effectieve correctie van mimische rimpels zonder gebruik te maken van injecties.

Wat is het: Een behandeling zonder het gebruik van injecties voor het corrigeren van mimische rimpels en fijne lijntjes

Hoe werkt het: Innovaties peptiden werken synergetisch, waardoor de mimische spieren alleen worden geïmmobiliseerd waar dat nodig is op de plaatsen van de verbinding met de huid. Hoge concentratie van actieve ingridiënten in combinatie met een uniek huidpreparatieprotocol zorgen voor stabiel een zichtbaar resultaten.

Kuur: 5 behandelingen. Interval tussen de behandelingen 7 dagen.  Bij super actieve mimiek of diepe rimpels het is mogelijk om twee opeenvolgende kuren uit te voeren. Daarna, voor periodieke verzorging: 1-2 behandelingen per maand.

EU-SEB – Prebiotische Anti-Acne €75

Unieke prebiotische behandeling voor het normaliseren van de microbioom.

Wat is het: Een aangename prebiotische therapie voor milde tot ernstige acne en rosacea, vette en probleemhuid.

Hoe werkt het: Prebiotica voeden de ecoflora van de huid en zijn tegelijkertijd giftig voor pathogese bacteriën en breken deze af.

Kuur:5-15 behandelingen, afhankelijk van het positieve effect. Interval tussen de behandelingen: 3-7 dagen. Daarna, voor een blijvende effect: 1-2 behandelingen per maand.

RED-APAX – Kalmerend Anti Roodheid €75

Prebiotische therapie voor rosacea en roodheid van de huid met een onmiddellijk kalmerend effect

Wat is het: Puur natuurlijke huidbehandeling met probiotica en organische plantenextracten voor het verminderen van roodheid en gevoeligheid van de huid en het behandelen van rosacea subtypen 1 en 2 (roodheid van het gezicht, bultjes en puistjes).

Hoe werkt het: Organische plantenextracten kalmeren onmiddellijk de huid en onderdrukken de ontstekingen, terwijl ze ook de gezichtskapillairen versterken. Prebiotic creeërt voedingsbodem voor een gezond microbioom en vermindert de groei van pathogene bacteriën.

Kuur: 5-6 behandelingen met interval 7 dagen. Daarna, voor periodieke verzorging: 1-2 behandelingen per maand.

 JANSSEN COSMETICS

De Cosmeceutical-lijn van Janssen Cosmetics staat voor een uniek huidverzorgingsconcept dat is gericht op pure schoonheid, maar tevens berust op hoogwaardig wetenschappelijk cosmetica-onderzoek. Vijftien jaar al doet Janssen Cosmetics onderzoek naar combinaties van unieke actieve bestanddelen en ontwikkelen we in nauwe samenwerking met het cosmeticalaboratorium van “Dr. Sacher Kosmetik” met bewezen effecten. We lopen dan ook onmiskenbaar voorop in de markt voor cosmeticals. Met uiteenlopende hoogactieve en efficiente bestandelen op zowel cosmetische als farmaceutische basis voorzien we in de specifieke behoeften van ieder huidtype. Dermatologische tests bewijzen dat de Cosmeceutical-producten zichbaar en merkbaar resultaat opleveren.

Klassiek gelaatsverzorging 60min 60€

Reinigen, diepte reinigen, massage met aangepaste product, afsluiten met creme masker (aangepaste aan huid type)

Zuiverende gelaatsverzorging 60min 60€

Reinigen, diepte reinigen met vapo zone apparat, verwijderen comedonen, zwarte puntjes, gerstekorrels, massage met aangepaste product, afsluiten met creme

Anti-age gelaatsverzorging 75min 75€

Reinigen, diepte reinigen met apparat, verwijderen comedonen/zwarte puntjes, massage met ampoules, afsluiten met een specialle masker:

*collagene, *peel off, *thermal, *biocellulose maskers, *ampoules

MESALTERA

MEDIC CONTROL PEEL – Chemische peelings

Het laboratorium van Toscani vertegenwoordigt een breed scala aan voorbereidingen voor het uitvoeren van chemische peelings met verschillende blootstellingsdiepten, die het mogelijk maken om vele esthetische problemen met succes op te lossen. High-tech formules van peelings, filigraan aangepaste concentraties van zuren, hun optimale combinaties en zorgvuldig geselecteerde extra actieve ingrediënten zorgen ervoor dat u ook een antimicrobieel en ontstekingsremmend, stimulerend en regenererend effect op huidcellen hebt, waardoor het resultaat van chemische peeling een jonge gezonde huid is, stralend met schoonheid.

Amandelzuur peeling(MANDELICPEEL 40% )   €60

MANDELICPEEL 40% – oppervlakteschil op basis van amandelzuur verkregen uit bittere amandelen. Amandelzuur (fenylglycolzuur) is een vetaromatisch zuur dat verwant is aan alfa-hydroxyzuren. Het effect van mandelic acid is vergelijkbaar met dat van glycolzuur, maar door het feit dat het molecuul van mandelic acid groter is, dringt het langzaam in de huid, wat leidt tot een goede beheersbaarheid van de penetratie van het medicijn Mandelicpeel van de MEDICCONTROLPEEL-lijn en een laag irriterend effect.

Amandelzuur is het meest effectief van de AHA-zuren bij de behandeling van acne, omdat het een goed keratolytisch effect heeft, comedogenese voorkomt en een bactericide werking heeft, vergelijkbaar in effectiviteit met het gebruik van antibiotica. Amandelzuur heeft geen fotosensibiliserend effect en kan daarom worden geschild tijdens perioden van hoge zonneactiviteit.

Indicaties:

– Seborrhea

– Komedonale en papulo-pustulaire vorm van acne van I- en II-graad

– Foto veroudering

– Hyperpigmentatie

– Hyperkeratose

Glycol peeling(GLYCOLICPEEL 35%, 50% EN 70%) €60

De meest voorkomende chemische peeling op basis van glycolzuur. Dit zuur heeft het meest actieve molecuul van alle alfa-hydroxyzuren, waardoor de daarop gebaseerde preparaten zich onderscheiden door uitgesproken exfoliërende, stimulerende en antioxiderende eigenschappen.

De werking van glycolzuur is ontworpen om lactokine te verzachten – een complex met eiwitgehalte van koemelk. Dankzij dit worden de beschermende functies van de huid sneller hersteld en wordt de peelingprocedure minder traumatisch en veilig.

Indicaties:

– Ouderdomsveranderingen en ruwheid van het huidoppervlak

– Hyperpigmentatie

– Hyperkeratose

– Seborrhea

– Acne en acnelittekens

Melkzuur peeling (Lacticpeel 50%) €60

Melkzuur is een alfa-hydroxyzuur met een goede permeabiliteit. Het heeft een keratolytisch effect, helpt de dikte van de opperhuid te verminderen en maakt de hoornlaag los. Oppervlakkige melkpeeling Lacticpeel heeft een uitgesproken witmakend, exfoliërend en bacteriostatisch effect. Hydrateert de huid actief en stimuleert de productie van glycosaminoglycanen (inclusief hyaluronzuur).

Het heeft een uitgesproken whitening-effect.Het heeft een uitgesproken hydraterende werking.Relatief veilig voor patiënten met een donkere en donkere huid (laag risico op hyperpigmentatie na peeling).Goed verdragen door patiënten met een gevoelige huid.

Het heeft een uitgesproken bacteriostatisch en comedonolytisch effect.

Indicaties:

– hyperpigmentatie

– hyperkeratose

– photoaging

– uitgedroogde en atonische huid

– seborrhea

– comedonal vorm van acne 1graad

Pyruvische peeling (Pyruvicpeel 40%) €60

Pyruvicpeel 40% – oppervlakteschil op basis van pyruvinezuur heeft een matige scrub, evenals een goed bactericide, sebostatisch, comedonolytisch, antioxidant en depigmenterend effect. Het normaliseert de processen van talgafscheiding en heeft een indirect bevochtigend effect. Hierdoor wordt Pyruvicpeel 40% gebruikt voor problematische huid, acne, en voor de correctie van matige tekenen van huidveroudering bij jonge patiënten. Het medicijn verbetert de conditie van de atonische huid op elk deel van het gezicht en lichaam.

Indicaties:

– Probleem huid (seborroe, acne)

– Hyperchromie (post-acne en andere etiologieën)

– Verouderende huid

Salicylische peeling( SALICYCLICPEEL 15% EN 25%) €60

Salicylzuur (2-hydroxybenzeenzuur) werd in de 19e eeuw voor het eerst geïsoleerd uit wilgenbast (Salix). Dit beta-hydroxyzuur heeft een keratolytisch, ontstekingsremmend en antiseptisch effect. Het wordt gekenmerkt door een vrij hoge lipofiliciteit en veroorzaakt exfoliatie van de opperhuid aan de mond van de haarfollikel, waardoor de vorming van comedonen wordt voorkomen. Salicylzuur heeft een matig irriterend effect en dringt niet door in de diepere lagen van de huid, wat op zijn beurt de kans op bijwerkingen in de post-peelingperiode vermindert.

Indicaties:

– seborrhea

– acne

– Actinische hyperkeratose

– Aandoeningen van de huid microreliëf

– Senile Lentigo

– Actinische hyperkeratose

– Verouderende huid

– Acne littekens

Salicylicpeel JS (JESSNER PEEL) €60

Salicylicpeel JS (Jessner-peeling) – een klassieke gecombineerde mediane peeling, waarvan de activiteit wordt bepaald door de samenstellende ingrediënten: melkzuur en salicylzuren, resorcinol. De effectiviteit van Salicylicpeel JS hangt af van de techniek van de procedure: hoe meer lagen van de schilcompositie worden aangebracht, des te uitgesprokener het resultaat. Peeling veroorzaakt actieve peeling met grote platen en heeft een goed keratolytisch effect, waardoor het effectief is voor hyperkeratose, uitgesproken leeftijdsgebonden veranderingen en verstoringen in de huidtopografie.

INDICATIES:

– Verouderende huid

– Fijne rimpels (“buidel”)

– Seborrhea

– Aandoeningen van de huid microreliëf

– Hyperpigmentatie

– Zonne- en seniele lentigo

– Actinische hyperkeratose

– Acne

APRILINE

MESOTHERAPIE APRILINE MESO COMPLEX

The natural way to enchance beauty

APRILINE Meso Complex combineert de kracht van de natuur en de nieuwste innovatie in de esthetische industrie. Een unieke mix van hyaluronzuur, peptiden, aminozuren, vitamines en mineralen zijn nauwkeurig geselecteerd om te passen bij aangeboren huidfysiologie. Apriline Meso Comples heeft het voordeel van een aangepaste formule die de moleculaire stabiliteit verbetert en leidt tot merkbaar langduriger resultaten.

Apriline Skin line €75

Revitaliserende formule die hyperpigmentatie effectief bestrijdt. Hydrateert en stimuleert de regeneratie van de huid op cellulair niveau

Indicaties:

– hyperpigmentatie

– eerste tekenen van veroudering, fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels

– droge huid

– door de zon beschadigde en door het milieu aangetaste huid

– verminderde huiddichtheid en turgor

Kuur:3 sessies met een interval van 2-3 weken en vervolgens 1 sessie om de 3 maanden

Apriline Age line €75

Anti-aging formule voor een rijpe huid die de productie van collageen stimuleert, de huid hydrateert op moleculair niveau en bindweefsel herstelt terwijl de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert. Bevat verschillende vitaminen om oxidatieve stress en tekenen van veroudering te bestrijden.

Indicaties:

– verlies van stevigheid in gezichtsweefsel en contouren

– gedehydrateerde huid, zichtbare droogheid

– huidlaxiteit als gevolg van leeftijdsgebonden veranderingen

– verlies van huidtint en elasticiteit

– couperose

Kuur:3 sessies met een interval van 2-3 weken en vervolgens 1 sessie om de 3 maanden

Apriline Hair line €75

Versterkende formule voor bescherming tegen haaruitval en vroegtijdige vergrijzing. Het revitaliseert de hoofdhuid en stimuleert de anagene fase, waarbij de haarsterkte en dichtheid worden verbeterd. Een effectieve behandeling voor tal van hoofdhuidproblemen.

Indicaties:

– diffuse alopecia

– alopecia areata

– beschadigde haarschacht (broze, saaie kleur, gespleten punten)

– androgene (androgenetische) alopecia

– vroegtijdige vergrijzing

– seborrhea

Kuur:6 sessies met intervallen van 2-3 weken en vervolgens 1 sessie om de 3 maanden