LICHAAMSMASSAGE

Regelmatig een ontspanningsmassage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit. Massage ontspant de spieren, bevordert een gezonde bloedsomloop, de doorstroom van energie en tevens wordt het lymfe-systeem gestimuleerd zodat afvalstoffen makkelijker uit het lichaam afgevoerd kunnen worden.

Wat is het effect van massage?

Gezondheid: Regelmatig een ontspanningsmassage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit. Massage ontspant de spieren, bevordert een gezonde bloedsomloop, de doorstroom van energie en tevens wordt het lymfe-systeem gestimuleerd zodat afvalstoffen makkelijker uit het lichaam afgevoerd kunnen worden.

Emotionele of psychische ontspanning: Massage brengt een gevoel van rust en beïnvloedt het lichaam. Het zenuwstelsel en het hormonaal system worden in balans gebracht waardoor organen beter kunnen functioneren. Blokkades, in de vorm van lichamelijke plaatselijke spanningen, worden gemakkelijker losgelaten. De ademhaling en hartslag vertragen(normaliseren). Spieren raken in een ontspannen toestand, waardoor ze in hun oorspronkelijke en bedoelde houding komen te staan Het stresshormoon cortisol neemt af.
De chaos in het hoofd neemt af. De krachtige emoties die iemand kunnen beheersen worden getemperd.
Na de Massage voel je je weer op en top mens! Voel je Welkom!!

Schoonheidsalon OksiBeauty biedt de volgende soorten van massages:
Zweedselichaamsmassage: Het is in het westen de bekendste vorm van massage. Deze massagevorm is gebaseerd op de studie van gymnastiek en fysiologie en op technieken ontleend aan China, Egypte, Griekenland en Rome. Effecten: door de stimulering van de bloedvaten kan de bloeddoorstroming met 10 tot 15% toenemen. Op deze manier worden ook de afvalstoffen verwijderd. Door de mechanische prikkels krijg je een ontspanning van de spier, gecombineerd met het tot rust brengen van lichaam en geest. Door het masseren van de gewrichten wordt de bloedsomloop gestimuleerd, ontstaat er ontspanning en de bewegingsvrijheid wordt vergroot. Masseren beïnvloedt de huid en helpt de dode cellen te evacueren, de zweetklieren te stimuleren. Door het gebruik van aangepaste oliën of creme wordt de huid gevoed en kan ze haar elasticiteit verhogen.

 • Zweedse lichaamsmassage (60 min) €60
 • Zweedse rug-, nek- en schoudermassage (30 min) €30

Relaxerende lichaamsmassage: Deze ontspannende massage met amandel- en etherische oliën verzacht de spanningen in je spieren, verbetert de bloedcirculatie, kalmeert je geest en opent je zintuigen. Door te strijken, wrijven en kneden, drukken en schudden kunnen verborgen spanningen en knopen in je lichaam loskomen en kan de afvoer van toxische stoffen gestimuleerd worden. De dieptewerking wordt geleidelijk opgebouwd, en eindigen doen we met zachte pulsende bewegingen. Je lichaam en geest komen tot volmaakte rust en diepe ontspanning.

 • Relaxerende lichaamsmassage (60 min) €50
 • Relaxerende rug-, nek- en schoudermassage (30 min) €25

Hotstone lichaamsmassage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant. Bij deze massage wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45°. De warmte afkomstig van de stenen geven een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doen ontstaan dat een streching effect heeft op de spieren. Deze behandeling streeft naar het verminderen en/of opheffen van de blokkades, spanningen, ziektes en het bereiken van lichaamsbalans.

 • Hotstone lichaamsmassage (60 min) €60
 • Hotstone rug-, nek- en schoudermassage (30 min) €35

Warm wooding lichaamsmassage is een massage met verwarmde houten sticks. Deze warm wood sticks zijn speciaal ontworpen zodat ze ergonomisch perfect in de hand van de massagetherapeut liggen… Warm wooding massage bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en bestrijdt pijnlijke en vermoeide spieren. Extreem relaxerend, maakt de huid meer soepel, revitaliseert, wekt hyperemie op. Aangename warmte van de woodsticks.

 • Warm wooding lichaamsmassage (60 min) €60
 • Warm wooding rug-, nek- en schoudermassage (30 min) €35

De kruidenstempel lichaamsmassage is zeer aangename en ontspannende massage waarbij de klassieke massage afgewisseld wordt met een massage van kruidenstempels. De kruidenstempels zijn samengesteld uit een boeketje van ontspannende kruiden. Zowel de geur als de inwerking van de kruiden op de huid, zijn zeer helend voor het lichaam. Hoewel deze massage zeer ontspannend werkt, zal u toch fris en uitgerust van de massagetafel komen.

 • Kruidenstempel lichaamsmassage (60 min) €70
 • Kruidenstempel rug-, nek- en schoudermassage (30 min) €35

De zoutstempellichaamsmassage is een massage waarbij de stempels worden gevuld met zeezout. Deze worden ondergedompels in een verwarmde kachel met olie. Door verschillende manipulaties van de stempels worden de gifstoffen in het lichaam losgemaakt, verpulverd, verspreid en gedraineerd.

 • Zoutstempellichaamsmassage (60 min) €70
 • Zoutstempel rug-, nek- en schoudermassage (30 min) €35

Beenmassage en voetmassage. Last van pijnlijke en vermoeide benen en voeten? Dan is deze half uur durende ontspannende massage iets voor u.

 • Beenmassage (30 min) €30
 • Voetmassage (30 min) €30