Permanente make-up

De permanente make-up procedure voor u begint met een schets van de toekomstige tekening. Vertel ons wat uw verwachtingen zijn, wat u zou willen zien, schets de vorm en de gewenste kleur. Wij zullen op hun beurt de mogelijkheid bevestigen om deze of die tekening op u toe te passen of iets anders aan te bieden. En na het voltooien van de procedure van permanente make-up, zullen we u aanbevelingen geven over de verzorging van make-up, het stilistische ontwerp, het creëren van uw individuele afbeelding.

Consultatie 30min

Als u meer wilt weten over de permanente make-up procedure, informatie wilt ontvangen of een individuele stijl wilt kiezen, meld u dan aan voor een consult!  (eerste consultatie is gratis)

We houden van onze klanten, we houden ervan wanneer mensen ons blij achterlaten en werken zodat u van uw spiegelbeeld houdt!

Wenkbrauwen

Welke vorm van wenkbrauwen zou je willen hebben? Verrast verhoogd of flirterig gebogen? Of misschien moet je littekens of huidafwijkingen verbergen? Permanente wenkbrauwmake-up helpt je hierbij.

Het belangrijkste verschil tussen permanente wenkbrauwen make-up  van het aanbrengen van make-up is natuurlijk. Geen potlood, geen oogschaduw, je krijgt niet zo’n natuurlijke vorm van de wenkbrauw, zoals bij permanente make-up. Een met potlood getrokken “wenkbrauw” zal altijd kunstmatig lijken.

schaduw/poeder techniek 250

haartjes techniek 250

Onderhoudsbehandeling binnen 1 jaar 75

binnen 2 jaar  half prijs van de behandeling

Eyeliner

Het is tijd om dromen waar te maken – permanente ooglidmake-up zal je ogen openen!

Een expressieve look die de ziel doordringt, sissend en opvallend ter plaatse, dikke wimpers en amandelvormige ogen. Ze worden van nature aan iemand gegeven, maar iemand droomt er alleen van.

onder en boven 250

onder of boven 150

wimer intensiferen 130

Onderhoudsbehandeling binnen 1 jaar 75

binnen 2 jaar  half prijs van de behandeling

Lippen

Permanente lip make-up helpt niet alleen volume te geven, maar benadrukt ook de natuurlijke vorm van de lippen, verandert of corrigeert, creëert het effect van geverfde lippen, maakt de schaduw van de lippen en hun contour helderder of, in het algemeen, verandert deze.

Wie zei dat je lippen alleen volume en modieuze zwelling kunt geven met behulp van een vulmiddel? Er is een veel zachtere decoratieve manier om de vorm van de lippen visueel te vergroten – permanente lip make-up. Voor en na foto’s op onze website tonen u alle mogelijkheden van deze unieke procedure.

Aquarel techniek 300

Fondant effect 300

Contour 180

Onderhoudsbehandeling binnen 1 jaar 75

binnen 2 jaar half prijs van de behandeling

 PERMANENTE MAKE-UP VERWIJDERING

Laser verwijdering van permanente make-up bestaat uit het effect van laserpulsen op het kleurende pigment onder de huid. Ten tijde van de “laserslag” treedt een lokale temperatuurstijging op, wordt het pigment vernietigd en worden de vervalproducten uit het lichaam verwijderd door het lymfestelsel. Op dezelfde manier werkt de laser ook bij het mixen van tatoeages.

Als de laser voor u gecontra-indiceerd is, is het nog steeds mogelijk om permanente make-up te verwijderen met een remover!

Als je permanente make-up of een tatoeage hebt die niet bij je past en je dit niet wilt verdragen, helpt de Instituut Beauty d’O je van deze “kwaal” af te komen.

Laserverwijdering van permanente make-up van wenkbrauwen, lippen en oogleden wordt uitgevoerd op een moderne Nd: YAG Q-Swithed  Laser.

Pigment remover per beurt 50

Laserbehandeling  per beurt 75

 Make-up

-dag of avond make-up 25

– bruids make-up 30