We zijn erg blij dat U naar onze pagina bent gekomen.

Hier vindt U informatie over mijn geschiedenis en de verschillende behandelingen, hoopvol dat er iets voor uwzelf tussen zit..

Wie? Pankova Oksana.

U hebt het waarschijnlijk al geraden aan mijn naam, ik ben niet van Belgische origine.

Ik ben geboren in Riga, Letland, de rand van de Europese Unie, in de buurt van Rusland. Riga – de oude handelsroute van het bastion Europa. Hier heerst de zeewind en gegolvde wolken over de koude Baltische zee, het grondgebied dat overheerst werd door Vikingen, Slaven en Duitsers.

Daar kreeg ik een eerste graad Bachelor in de Toerisme/Hotellerie, aan het Instituut voor Information Systems “ISMA” LV.

Maar na verloop van de tijd ontdekte ik niet alleen de schoonheid van verre reizen en landen, maar ook de schoonheid van het menselijk lichaam, de verschillende manieren om aan schoonheid te winnen en ze te behouden. Ook de schoonheid van de mode industrie. Ik begreep dat als een mens wenst om zijn schoonheid te verbeteren, dit komt van binnenuit een persoon, en ik wil helpen het naar buiten te ontwikkelen.

Mijn tweede opleiding heb ik hier gekregen, in Belgie. Ik behaalde het diploma van Imago-consulente en ontdekte de geheimen van stylisten aan de Schoonheidsschool van Antwerpen. Ik verrijkte m’n kennis met het behalen van m’n derde diploma als professionele schoonheidsspecialiste in volwassenonderwijs “Tanera” te Aalst.

Waarom studeerde ik cosmetologie? Het is 1 van de snelst groeiende disciplines in de esthetiek van het menselijk lichaam, evenals een waaier van technieken die kunnen helpen het puure van een persoon te vinden, een nieuwe jeugd.. en de ontwikkeling van ieders persoonlijke schoonheid.

Het is zo leuk om mijn talent te ontwikkelen op het gebied van schoonheid, om te groeien in professionaliteit in dit fantastische gebied. Om onze perceptie van de wereld te verbeteren en de liefde voor schoonheid te verrijken voor de mensen. Nieuwe manieren te leren voor het verkrijgen van schoonheid.

Bij mijn SchoonheidsInstituut is de mening van de klant heel belangrijk. Vanaf hier beginnen we aan een nieuwe ontwikkeling in uw schoonheid en goed voelen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige, beproefde cosmetica en schoonheidsprodukten voor behandelingen in mijn gezellige moderne welness-cabine.

U bent het waard de liefde en de geheimen van uw schoonheid te ontdekken, het allerbelangrijkste, laat mij u leren uw schoonheid zien.. Uw schoonheid wacht op U hier.