PEDICURE

Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Uw hele gewicht komt neer op uw voeten. Als u voeten pijn doen verandert ook uw houding. Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.
Daarom verdienen uw voeten de nodige zorg en aandacht.

  • Basis Pedicure zonder lakken € 25

(knippen, vijlen, polijsten indien nodig, verzorgen nagelriem, volledig behandeling van eelt en likdoorn, voedende voetcréme)

  • Spa Pedicure met lakken € 35

(knippen, vijlen, polijsten indien nodig, verzorgen nagelriem, volledig behandeling van eelt en likdoorn, scrub, masker, paraffine bad
relaxerende massage + voedende voetcréme, lakken indien gewenst)

  • Medische Pedicure bij Diabetici € 25

(knippen, vijlen, verzorgen nagelriem, behandeling van ingegroeide nagels indien nodig, volledig behandeling van eelt en likdoorn, massage + voetcréme voor diabetici)

Wat is Shellac?

Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. De nieuwste techniek op nagellakgebied. Geen normale nagellak maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.
Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels. 14 dagen lang een kleur en hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken! Voor zowel de voeten als de handen! De Shellacbehandeling is inclusief mini-manicure óf voetverzorging wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgt zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is.
Verwijderen is ook geen probleem dat kan binnen 10 minuten met speciale removerwraps.

  • Shellac handen € 30
  • Shellac voeten € 30
  • Shellac verwijderen + nieuwe schellak €30
  • Shellac verwijderen € 5

terend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels. 14 dagen lang een kleur en hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken! Voor zowel de voeten als de handen! De Shellacbehandeling is inclusief mini-manicure óf voetverzorging wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgt zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is.

Verwijderen is ook geen probleem dat kan binnen 10 minuten met speciale removerwraps.